Veća zaštita za još bezbrižniju budućnost

U Allianzu nudimo razne vrste životnog osiguranja, bilo da je riječ o tzv. klasičnim životnim osiguranjima ili onima s ulaganjem u investicijske fondove, vjerujemo da već imaš odabrano pravo osiguranje za sebe. Ugovaranjem životnog osiguranja znaš kako je prvi korak u zaštiti obitelji i financijskoj potpori u trenutku kad te više nema napravljen, ali znaš li koje dodatne usluge nudimo za naše klijente?

Ako već nisi, proširi svoju zaštitu uz našu ponudu dodatnih osiguranja. Istraži sve opcije koje nudimo uz police životnog osiguranja.
 

1.       Nezgoda + Bolnička naknada riječ je o dopunskom osiguranju od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) koje ti jamči isplatu dodatnog iznosa u slučaju nastanka trajnog invaliditeta te naknadu za boravak u bolnici zbog nezgode. Uz osiguranja s jednokratnom uplatom isplaćuje se i svota za slučaj smrti zbog nezgode.

Može se ugovoriti uz proizvod: Allianz Život, Prospekt višekratni, Riziko osiguranje 
 

2.       Teške bolesti (uže pokriće) + Bolnička naknada ovo je dopunsko osiguranje u kojem u slučaju oboljenja od jedne od tri najčešće ozbiljne bolesti (tumor, moždani udar, srčani udar) dobivaš isplatu dodatnog iznosa te bolničku naknadu za boravak u bolnici zbog bolesti.

Može se ugovoriti uz proizvod: Allianz Život, Prospekt jednokratni i višekratni, Riziko osiguranje 
 

3.       Teške bolesti (šire pokriće) dopunsko osiguranje kojim u slučaju oboljenja od jedne od deset najčešćih ozbiljnih bolesti dobivaš isplatu dodatnog iznosa.

Može se ugovoriti uz proizvod: Allianz Život, Riziko osiguranje s višekratnim uplatama
 

4.       NutriFit – dopunsko osiguranje od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) uz mogućnost provođenja testa DNK NutriFit. Na temelju svojega jedinstvenog genetskog zapisa doznaj kakva je prehrana najbolja za tebe, koliko je učinkovit tvoj metabolizam ugljikohidrata i masti, koji vitamini i minerali su ti potrebni, koje sportske aktivnosti najbolje odgovaraju tvojim genetskim predispozicijama i još mnogo toga. Na svoju kućnu adresu dobit ćeš paket tvrtke GenePlanet za sigurno i jednostavno uzimanje uzorka svoje oralne sluznice i slanje poštom u laboratorij, što je osnova za analizu tvojeg DNK. Rezultate dobivaš u obliku priručnika koji je dostupan samo tebi. U njemu dobivaš personalizirane preporuke za prehranu i stil života na temelju rezultata testa. Otkrij jedinstvene potrebe svojeg tijela koje će ti pomoći u očuvanju dobrobiti i smanjenju rizika od razvoja suvremenih bolesti.

Može se ugovoriti uz proizvod: Allianz Život, Prospekt jednokratni i višekratni, Riziko osiguranje s višekratnim uplatama

 

5.       Tigar Teo može se ugovoriti tri različita paketa dječjeg osiguranja. Brzi Teo nudi naknadu za slučaj prijeloma kostiju te za bolničko liječenje djeteta. Snažni Teo uz pokrića iz paketa Brzi Teo nudi i naknadu za kućnu njegu. Hrabri Teo uza sva navedena pokrića omogućuje i naknadu za slučaj nastanka ozbiljne bolesti.

Može se ugovoriti uz proizvod: Prospekt višekratni*

*Ako si osiguranik nekog drugog proizvoda životnog osiguranja, javi nam se i sagledat ćemo tvoje potrebe.

Koju god vrstu usluge odabereš, uz nas imaš snažnog partnera koji pruža zaštitu kad ti je potrebna.