Postani Allianzov agent
poduzetnik
i iskoristi
jedinstvenu priliku na tržištu!

Što vam nudimo?

1
Pitate se kako iskoristiti svoje potencijale?
Učite od najboljih! Nudimo vam vođenje od strane iskusnih mentora, učenje primjerom uspješnih agenata, kvalitetnu podršku na putu do postizanja samostalnosti.
2
Niste zadovoljni trenutnim primanjima?
Ostvarite zavidnu karijeru i atraktivna primanja! Svjesni smo važnosti jasne povezanosti ciljeva i nagrada za vašu motiviranost, predan rad i trud u ostvarivanju rezultata, stoga smo vam za postizanje uspjeha osigurali privlačne provizije i bonuse uz fiksna primanja.
Sat
Niste zadovoljni svojim nadređenima?
Budite sami svoj šef! Praćenjem kvalitetnog razvojnog programa pružamo vam ono što je potrebno za poduzetništvo - vodite svoj posao, samostalno donosite odluke te organizirajte vlastito radno vrijeme.
Prezentacija
Trenutni vam poslodavac ne nudi dovoljno edukacija i prilika za razvoj?
Kontinuirano se razvijajte! Pružamo vam strukturirano uvođenje u posao, pohađanje kvalitetnih edukacija i razvojnih programa koji prate vaš stalan put k cilju.
Allianz
Željeli biste raditi u renomiranoj kompaniji?
Priključi se Allianzu - svjetski uspješnom brendu! Postani dio našeg tima od 140.000 zaposlenika u 70 država diljem svijeta. Vodeći smo svjetski pružatelji financijskih usluga s dugom i uspješnom tradicijom, sa širokom ponudom proizvoda povezanih s osiguranjem i upravljanjem imovinom koje koristi više od 86 milijuna klijenata.

Kako se prijaviti?

Tijekom četverogodišnjeg razvojnog programa "Allianz Agent Poduzetnik" već kao iskusni ili potpuno novi agenti razvijati će se kroz pruženu podršku i mentorstvo.

Sve to pratit će izuzetno atraktivna fiksna financijska potpora te dodatne provizije i bonusi! Allianz će vam pomoći da razvijete i nadogradite svoju karijeru kao zaposlenik Allianza što će Vas dovesti do točke kada kao samostalni poduzetnik gradite svoju stabilnu agenciju.

No i nakon toga Allianz je uz Vas kao partner u poslovanju uz pomoć kojeg se i dalje razvijate i širite na tržištu u broju klijenata ali i broju zaposlenika.
  • SSS ili više
  • Izražene komunikacijske vještine, sposobnost izgradnje odnosa i uspostavljanja široke mreže poznanstva
  • Motiviranost za učenje i razvoj, ambicioznost, odlučnost i predanost ostvarivanju ciljeva
  • Vještine planiranja i organizacijske vještine, dinamičnost i proaktivnost
  • Poželjno iskustvo u radu koji uključuje timski rad i/ili interakciju s klijentima
  • Poželjno iskustvo u prodaji, posebice u prodaji osiguranja
  • Prednost je posjedovanje znanja o prodaji osiguranja
Sanja se priključila Allianzu nakon rada u maloj tvrtki koja se nije bavila poslovima osiguranja, motivirana ponajviše snagom brenda"O Allianzu ne moraš puno objašnjavati klijentima, više se možeš fokusirati na prodaju i proizvode tvrtke, kako bi udovoljio zahtjevima tržišta. O poduzetništvu kao karijeri navodi: "Prednost je što si sam svoj šef, što nosi i velike odgovornosti te se ponekad čini kao teži i izazovniji put, ali po mojem mišljenju puno bolji." Budućim Allianzovim agentima poduzetnicima Sanja bi savjetovala: "Radite ono što vam najbolje ide, budite ustrajni i strpljivi. Uspjeh će doći, Allianz stoji iza vas."
Denis se iz konkurentske tvrtke u kojoj je bio nekoliko godina, uz postizanje solidnih rezultata odlučio napraviti korak dalje i prihvatiti "izazov za nečim većim". Iz sadašnje perspektive uspješnog poduzetnika tvrdi: "Ako vjerujete u sebe da možete više i bolje onda vam se u većim tvrtkama otvara više prilika za napredovanje. Kao veliku prednost Allianza na tržištu ističe: "Predvodnici smo velikih promjena, važno nam je biti korak ispred svih, a onda nas je teško kopirati". Poduzetnicima bi savjetovao: "Nemojte se bojati kretati u nove avanture s partnerom kao što je Allianz jer vam neće okrenuti leđa, samo budite uporni u svome cilju - svaki se cilj može ispuniti uz puno truda (i malo sreće)."
Tomislav, jedan od osnivača agencije BIGAS d.o.o., započeo je svoju osigurateljnu karijeru kao zastupnik u Allianzu. Danas se, kao uspješni poduzetnik, trudi širiti svoju agenciju, isticati se na tržištu i napredovati"U poduzetništvu osiguranja, ako se dobro organiziraš i isplaniraš, sam određuješ koliko želiš i možeš zaraditi, što je bitna prednost u odnosu na ostale poslove." Osim zavidne zarade, među prednostima poduzetništva Tomislav navodi i slobodu u organizaciji vremena te u donošenju odluka, kao i činjenicu da je to posao koji "zasigurno ima budućnost i nudi mogućnost bavljenja njime dugoročno te jednog dana prepuštanja posla obitelji.