Postani dio tima predvodnika inovacija
svjetske osigurateljne industrije

Što ti nudimo?

1
Kontinuirano se razvijaj!
Nudimo ti priliku za osobni i profesionalni rast i razvoj, učenje uz podršku stručnih mentora s višegodišnjim iskustvom, zanimljive i dinamične projekte u međunarodnom okruženju te digitalne programe učenja koji su dostupni bilo kada i bilo gdje.
2
Ostvari zavidnu karijeru!
Svjesni važnosti jasne povezanosti ciljeva i nagrada za motiviranost, predan rad i trud, nudimo ti mogućnost napretka i nagrade za radni učinak. Ostvari mogućnost internog napredovanja ili daljnji razvoj karijere unutar naše Grupe kroz razne Mobility programe.
Sat
Upravljaj svojim vremenom i financijama!
Nudimo mogućnost hibridnog načina rada, naknade za rad od kuće i opremanje kućnog ureda te fleksibilno radno vrijeme kako biste lakše upravljali svojim vremenom, a za lakše upravljanje financijama sudjelovanje u Planu kupnje dionica za zaposlenike.
Prezentacija
Vodi računa o svom zdravlju!
Svjesni neizmjerne važnosti zdravlja, nudimo policu dodatnog zdravstvenog osiguranja s uključenim sistematskim pregledom u vrhunskim zdravstvenim ustanovama, policu osiguranja od nezgode te popuste na sve ostale Allianzove proizvode.
2
Posveti se i mentalnom zdravlju!
Pošto potpuno zdravlje neizbježno uključuje i mentalno zdravlje, svaki mjesec održavamo Dan bez sastanaka za bolji fokus i produktivniji rad te nudimo Program podrške zaposlenicima koji omogućuje besplatan razgovor sa stručnjacima za mentalno zdravlje.
Allianz
Budi bez brige u važnim situacijama!
Kako bi velike i važne životne situacije dočekali bez brige te olakšali nošenje s povećanim troškovima života, pored polica osiguranja za zaposlenike, nudimo mjesečnu naknadu za prehranu, božićnicu, regres te financijsku podršku u raznim životnim situacijama.

Pridruži nam se!