Allianz Prospekt višekratni

Kontakt centar

Besplatni tel. 0800 5000
(pon - pet 08 -17 sati)
Inozemstvo (trošak pozivatelja): +385 1 4653-535

Upišite vašu adresu

(npr. Heinzelova 70, Zagreb)

Vaš odštetni zahtjev možete prijaviti:

Moj Allianz - portal za klijente

Pregled polica osiguranja, prijava štete, statusi prijavljenih šteta, uplate, isplate...


Upišite podatke za prijavu

Brojevi telefona usluga na raspolaganju klijentima po određenim policama osiguranja:

U Hrvatskoj
U inozemstvu
  • Pomoć u slučaju bolesti ili nezgode: 00431 525 03 6240 (uz Putno osiguranje)
  • Pomoć na cesti: 00431 525 03 6240 (uz Euro+)

  Osiguranje života u kojem imate prvu i zadnju riječ

Osiguranje života u kojem imate prvu i zadnju riječ

Allianz Prospekt višekratni je osiguranje života s ulaganjem u košarice investicijskih fondova uz pokriće za slučaj smrti osiguranika. To vam, kao ugovaratelju osiguranja, daje mogućnost zaštite obitelji u slučaju najgoreg te ostvarivanja prinosa u trenutku kada se odlučite za otkup osiguranja.
Ovisno o vašim očekivanjima i razini rizika koji ste spremni preuzeti, prilikom ugovaranja osiguranja odabirete jednu od tri košarice investicijskih fondova koje određuju strategiju ulaganja, a čiji prinos određuje i visinu vaših isplata pri otkupu osiguranja: Active, Balance i Classic.

Važno je napomenuti da kao ugovaratelj osiguranja snosite rizik ulaganja te da kod otkupa osiguranja postoji mogućnost financijskoga gubitka zbog negativnih prinosa odabrane košarice fondova.

Brošura Allianz Prospekt višekratniDokument s ključnim informacijama (KID) - ActiveDokument s ključnim informacijama (KID) - BalanceDokument s ključnim informacijama (KID) - Classic

  Kolike su isplate i u kojim slučajevima?

Kolike su isplate i u kojim slučajevima?

Smrt osiguranika: Korisniku osiguranja isplaćuje se ili ugovorena svota za slučaj smrti ili tržišna vrijednost police, ovisno o tome koja je vrijednost u tome trenutku veća.

Smrt osiguranika zbog nezgode: Korisniku osiguranja isplaćuje se ugovorena svota za slučaj smrti uvećana za još jednu ugovorenu svotu za slučaj smrti ili tržišnu vrijednost police, ovisno o tome koja je vrijednost u tome trenutku veća.

Smrt osiguranika zbog prometne nezgode: Korisniku osiguranja isplaćuje se dvostruka ugovorena svota za slučaj smrti uvećana za još jednu ugovorenu svotu za slučaj smrti ili tržišnu vrijednost police, ovisno o tome koja je vrijednost u tome trenutku veća.

Otkup osiguranja: Istekom druge godine osiguranja, moguće je zatražiti otkup osiguranja u bilo kojem trenutku. U slučaju otkupa osiguranja, isplaćuje se iznos koji odgovara tržišnoj vrijednosti vaše police umanjenoj za izlaznu naknadu (definirano uvjetima osiguranja). Nakon isteka sedme godine trajanja osiguranja, otkup je moguć bez izlazne naknade.

  Što dobivate?

Što dobivate?

Zajamčena pokrića za slučaj smrti osiguranika koja se višestruko povećavaju u slučaju smrti zbog nezgode ili prometne nezgode.

Pomno odabrane košarice fondova kojima upravljaju iskusni fond menadžeri.

Fleksibilnost pri odabiru strategije ulaganja s mogućnošću:

  • izmjene investicijskih košarica tijekom trajanja osiguranja
  • naknadnog ugovaranja dodatnih osigurateljnih pokrića
  • izlaska iz osiguranja u trenutku kad vam odgovara, a nakon isteka druge godine osiguranja.

Prospekt fonda Allianz Euroland Equity Growth - A - EUR

Prospekt fonda Allianz Portfolio

Prospekt fonda ZB Bond i ZB Euroaktiv

Kretanje vrijednosti ulaganja (cijena obračunske jedinice)

Ključne informacije za ulagatelje - Allianz PortfolioKljučne informacije za ulagatelje - ZB BondKljučne informacije za ulagatelje - ZB EuroaktivKljučne informacije za ulagatelje - Allianz Euroland Equity Growth