Oliver Bäte March 2022
Screenshot of App and smiling woman with smartphone in her hand.

 

Na dummy Globalnoj stranici  možete pretraživati otvorene pozicije za zapošljavanje u Allianzu koristeći pojam #StandWithUkraine. Također, pozivamo sve koji su napustili Ukrajinu da pošalju otvorene molbe za zapošljavanje, zajedno sa svojim životopisom, a iste ćemo pohraniti u našu globalnu bazu i kontaktirati ih kada se otvori odgovarajuća pozicija.

Ako želite posao u Hrvatskoj slobodno nam pošaljite otvorenu molbu na karijera@allianz.hr

Screenshot of App and smiling woman with smartphone in her hand.

Svim zaposlenicima koji su pružili smještaj raseljenim osobama iz Ukrajine, dajemo paušalnu naknadu za podmirivanje troškova prehrane zaposlenika (400 kn mjesečno neto) na temelju sklopljenih ugovora o najmu s Ministarstvom unutarnjih poslova i Ravnateljstvom civilne zaštite (financiranje troškova za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju).

Također, za volontiranje kako bi se pomoglo raseljenim osobama iz Ukrajine, dajemo zaposlenicima dodatna 3 dana plaćenog dopusta (uz slobodan dan za volontiranje i Allianz Day for our future).

Screenshot of App and smiling woman with smartphone in her hand.

Ako trebate podršku kako bi lakše podnijeli trenutnu situaciju, na raspolaganju je besplatna pomoć pri Hrvatskoj psihološkoj komori, na Plavom telefonu ili (za područje grada Zagreba) na dummy mentalnozdravlje.zagreb.hr

Također, na raspolaganju je i psihološka online pomoć na engleskom jeziku na Exedra (ova usluga se naplaćuje).

Screenshot of App and smiling woman with smartphone in her hand.
Allianz nudi prošireno osiguranje u brojnim europskim zemljama klijentima koji su primili ukrajinske izbjeglice u svoje domove. 
Automobilska odgovornost

Za osobe raseljene iz Ukrajine, koje će se trajnije nastaniti u Hrvatskoj te kupuju osobni automobil s hrvatskim registarskim pločicama – nudimo 25 % POPUSTA SOLIDARNOSTI prilikom ugovaranja osiguranja motornih vozila u sklopu proizvoda Moj Auto.
Imovina

Imate li ugovorenu policu Moj dom, naš ste klijent velikog srca i na smještaj ste primili raseljene osobe iz Ukrajine - na vašoj polici ćemo proširiti pokriće osiguranja privatne odgovornosti  i na raseljene osobe te na članove njihovih obitelji.

Osigurateljno se pokriće po navedenoj polici proširuje i za stvari raseljenih osoba te članova njihove obitelji, od svih opasnosti koje su ugovorene na polici.