Pitanja vezana uz plaćanja i račune

Pripremite osobne podatke i informacije o polici te ispunite obrazac.

Podaci uspješno poslani.

Isprike, trenutno ne možemo obraditi vaš zahtjev.

Warning - The E-Mail Address configured for this form is either unverified or invalid. Please verify the E-Mail Address and try again later.

Za upite označene * i ** obavezno je učitavanje niže navedenih priloga.
*Poslovni korisnici koji su u sustavu PDV-a, zbog zakonske regulative koja nalaže obvezu dostave fakture i u fizičkom obliku, iste će i dalje zaprimati putem pošte.

Ovdje možete učitati priloge (dozvoljeno je do 10 datoteka u formatu .jpeg, .png ili .pdf do ukupno 10MB), a za upite označene * i ** obavezno je učitavanje sljedećih priloga: 

*Zahtjev za povratom premije: učitajte obostranu presliku vaše osobne iskaznice (ili putovnice) i presliku vašeg IBAN računa iz sustava banke (potvrda banke) ili presliku kartice vašeg tekućeg računa sa skrivenim kontrolnim brojem (CVV) 
** Dostava potvrde o uplati : učitajte potvrdu o uplati kako bi mogli izvršiti provjeru i knjiženje nedostajuće uplate.

Greška Obavezno polje

Pravne osobe u polje "Ime" unose naziv tvrtke (npr. Allianz Hrvatska), a u polje "Prezime" pravni oblik tvrtke (npr. d.d., d.o.o., j.d.o.o., obrt).

Molimo unesite datum u formatu DD.MM.YYYY (pravne osobe polje ostavljaju praznim)

Traženi podaci potrebni su nam za utvrđenje vašeg identiteta i obradu zahtjeva. Zahtjev može podnijeti isključivo ugovaratelj osiguranja.

Slanjem zahtjeva putem ovog internetskog obrasca  pristajete da vam se informacije o statusu i obradi tako podnesenog zahtjeva dostave na e-mail adresu navedenu u samom zahtjevu. U slučaju da se nakon slanja zahtjeva predomislite, o istome nas možete obavijestiti u bilo kojem trenutku. Za više informacija o načinu slanja obavijesti i obradi vaših osobnih podataka pročitajte naša Pravila o zaštiti prava i osobnih podataka.

Kako se radi o financijskoj transakciji, potrebna nam je preslika osobne iskaznice (ili putovnice) ugovaratelja osiguranja te ispis IBAN-a iz sustava banke ili preslika kartice transakcijskog računa na koji se traži isplata povrata premije , kako bi zbog vaše i naše sigurnosti izvršili provjeru vjerodostojnosti i točnosti upisanih podataka na Zahtjevu. Zbog zaštite vaših podataka, molimo vas da preslika kartice transakcijskog računa bude isključivo bez vidljivog CVV koda, a u protivnom Allianz Hrvatska d.d. neće odgovarati za eventualno pretrpljene štete i zlouporabe vaših podataka. Protu prijevarne mjere zakonska su obveza i legitimni interes Allianza Hrvatska d.d. Podatke koje nam dostavite putem ovog obrasca koristit ćemo samo za svrhu navedenu u ovom obrascu i čuvati u skladu sa zakonskim i računovodstvenim propisima.

Pod punom materijalnom i kaznenom odgovornošću izjavljujem da su svi podaci koje sam naveo/navela točni te preuzimam svu odgovornost za posljedice navođenja netočnih podataka.

Unesite tekst ispod. 60 sekundi preostalo. Ne možete pročitati tekst?