Pojmovi u osiguranju

  Polica osiguranja od nezgode i prijelom kosti

Imate ugovorenu policu osiguranja od nesretnog slučaja, ali ne znate što sve ona pokriva i je li prijelom kosti uključen u taj osigurani slučaj. Polica osiguranja od nezgode pokriva pokriva prijelom kosti.

 Tom policom osiguranja mogu se osigurati svi pa i maloljetna djeca, a pokriće vrijedi 24 sata na dan na području cijelog svijeta.  Ako ugovorite policu osiguranja od nesretnog slučaja u Allainzu tada ste osigurani od loma kostiju, potrebom za kućnom njegom, potrebom za bolničkim liječenjem, nesposobnošću za rad, trajnim invaliditetom, smrću zbog bolesti, smrću zbog prometne nesreće i nezgode.

 Koliko će iznositi premija osiguranja ovisi o vašim mogućnostima, sami određujete svotu koju ćete plaćati. Možete ugovoriti i dodatna pokrića, primjerice, dogodi li se da ne možete obavljati svoj posao, odnosno privremena nesposobnost za rad zbog nezgode, tada ćete dobivati fiksnu naknadu za svaki dan koji nećete raditi.  

 Dakle, ako ste slomili nogu, ruku ili nešto drugo i plaćate policu osiguranja od nesretnog slučaja morate znati da je ta nezgoda njome pokrivena. 

« Povratak